SRB

Šta je Tech Hosted by LANACO?

Tech Hosted by LANACO je najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini koja se održava petu godinu za redom i predstavlja mjesto okupljanja vodećih IT profesionalaca, vlasnika preduzeća, tehnoloških stručnjaka koji donose i predstavljaju savremene IT trendove i najbolje poslovne strategije koje pomažu organizacijama da ubrzaju i osnaže svoj put digitalnog poslovanja.


Koje teme će se obrađivati na konferenciji?

Ovogodišnju konferenciju će činiti nekoliko programskih segmenata kroz koje ćemo obraditi: Security, Big Data, IoT, Artificial Intelligence, Cloud, Data Infrastructure, Blockchain, Data Centers.


Koliko učesnika je bilo na Tech Hosted by LANACO 2018 konferenciji?

Prošlogodišnja konferencija okupila je preko 400 učesnika iz zemlje i regiona zainteresovanih za poboljšanje svog poslovanja, koji su imali priliku da poslušaju najnovija tehnološka dostignuća 20 domaćih, regionalnih i globalnih kompanija kroz 36 predavanja i 54 predavača.


Kada počinje i kad se završava Tech Hosted by LANACO 2019 konferencija?

Tech Hosted by LANACO konferencija će se održati od 14-18.10.2019. godine, pod sloganom TRANSFORM TOMORROW.


Gdje se održava konferencija?

Konferencija se održava u LANACO Tehnološkom centru u Banjoj Luci, na adresi Veljka Mlađenovića bb.


Kako se prijaviti na konferenciju?

Konferencija je poluotvorenog tipa, i učešće se ostvaruje putem pozivnice. Istovremeno podržavamo i sve samoinicijativne prijave, a svi zainteresovani će imati priliku da to urade putem linka koji će biti dostupan od 07.10.2019. godine, na zvaničnom techhosted.ba sajtu.


Koliko iznosi kotizacija za učešće na konferenciji?

Od samog postanka Tech Hosted by LANACO konferencije, kreirana je kao događaj otvorenog tipa. Imajući na umu da je potrebno izvršiti registraciju, broj mjesta je ograničen.


Koji su dani konferencije namijenjeni studentskim predavanjima?

Peti dan Konferencije posvećen je studentskim predavanjima.


Kako da učestvujem u nagradnoj igri?

Svi registrovani učesnici mogu prijavom na samoj konferenciji ostvariti učešće u nagradnoj igri.

we invite you to

Tech Hosted by LANACO

It is rated as a unique IT experts and their clients gathering. It is an outstanding opportunity for them to exchange their experiences in panel discussions, round tables and presentations. Tech Hosted by LANACO, pleasure and profession link.