EN

upoznajte

Tech Hosted by LANACO

Tech Hosted by LANACO konferencija ima za cilj da vodeće i svjetske lidere u IT industriji okupi na jednom mjestu, kako bi prezentovali svoje planove za budućnost i približili svoje usluge i proizvode krajnjim korisnicima. Kompanija LANACO zajedno sa svojim vendroima i partnerima ima misiju, da ova konferencija postane tradicija u kalendarima stučnjaka i ljudima koji rade u IT sektorima, istražuju IT industriju i u fokusu su im inovacije koje će im poboljšati svakodnevni rad i potrebe.

Student day

Bosna i Hercegovina i region imaju deficit IT stručnjaka i iz tog razloga Tech Hosted by LANACO dodao je dan koji je samo namjenjen studentima (Student Day), kako bi se što bolje upoznali sa svojim budućim zanimanjem, rasli, kreirali i što prije postali konkurentni na tržištu rada i obezbjedili svoju egzistenciju i budućnost na ovim prostorima.

Postati tradicija

LANACO kao društvena odgovorna kompanija ima za cilj da ovakve konferencije postanu tradicionalne, da svaki put imamo sve više učesnika i partnera, koji će pomoći svima nama da bolje upoznamo svijet u kojem poslujemo.

Sve više učesnika

Zadovoljstvo nam je da nas svake godine ima sve više, jer smo prošle godine na trećoj Tech Hosted by LANACO konferenciji imali preko 280 učesnika. Ove godine taj broj želimo da udvostručimo i da u naredna četiri dana od 15. do 19. oktobra, Tehnološki centar LANACO kompanije pretvorimo u mali grad znanja, isksutva, inovacija i tehnologija.

Tehnološki centar

Konferencija se održava u Tehnološkom centru LANACO kompanije, u našoj pametnoj zgradi u Poslovnoj zoni Incel Banja Luka.

pozivamo Vas na

Tech Hosted by LANACO

Jedinstven spoj između stručnjaka iz IT svijeta i njihovih klijenata. Ovo je jedinstvena prilika da uživo razmjene iskustva na panel diskusijama, okruglim stolovima i prezentacijama. Tech Hosted by LANACO, most između struke i zadovoljstva.