Covid 19

Budimo odgovorni

14 – 15.10.2021.

Tech Hosted 2021

1. Kakav je trenutni plan za organizovanje Tech hosted by LANACO konferencije budući da je i dalje pandemija virusa COVID 19?

Pomno pratimo i reagujemo na pandemiju COVID-19 u našoj zemlji, zemljama regiona i širom svijeta. Naši glavni prioriteti su zadovoljstvo i podrška naših zaposlenih, predavača, sponzora, kupaca i partnera, kao i zdravlje i dobrobit svih ljudi.

Naša trenutna odluka je da ove godine u mjesecu Oktobru, tradicionalno organizujemo najveću multivendorsku konferenciju Tech Hosted by LANACO, ali na drugačiji način. Najveći multivendorski događaj održaće se 14. oktobra 2021. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjoj Luci, u skladu sa propisanim mjerama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), uz live streaming za sve posjetioce koji zbog donešenih mjera protiv širenja COVID-19 ne budu u prilici fizički prisustvovati događaju. Digitalno učešće doživljavamo kao jedinstvenu priliku za građenje novog načina komunikacije u svijetu digitalne transformacije. Fizički ili online, naši tehnološki stručnjaci će na ovogodišnju konferenciju donijeti inovacije i kreiraće se mreža beskrajne globalne poslovne komunikacije.

Drugi dan konferencije, posvećen studentima, održaće se 15. oktobra.2021. godine, u online formatu.

Svakodnevno pratimo situaciju u vezi sa virusom COVID-19 na globalnom nivou i redovno ćemo vas izvještavati o svim promjenama u vezi sa našom konferencijom.

Tech Hosted by LANACO vam zahvaljuje na razumijevanju, strpljenju i konstantnoj podršci.

2. Kakve će se bezbjednosne mjere uzrokovane virusom COVID-19 provoditi na Tech Hosted konferenciji?

Bezbjednost naših govornika, sponzora, partnera, posjetilaca i zaposlenih je naš prioritet.

Mjesto održavanja konferencije je LANACO Tehnološki centar koji je ujedno i jedini Tehnološki centar u Bosni i Hercegovini, koji se proteže na 320 kvadratnih metara, te smo u mogućnosti da obezbijedima adekvatnu socijalnu udaljenost, slijedeći uputsva i savjete svjetske zdravstvene organizacije i naše lokalne zajednice.

Trenutno primjenjujemo, istražujemo i pratimo niz strogih mjera prilikom fizičkih susreta, uključujući:

  • Redovna i česta dezinfekcija prostorija
  • Provođenje mjera socijalnog distanciranja, uključujući šire prolaze, razmaknute sjedalice
  • Provođenje politike zabrane rukovanja i povećanje osnovnih higijenskih mjera kako bi se osigurala sigurnost učesnika
  • Provjeravanje temperature svih učesnika

Kontinuirano pratimo i pratićemo stanje u vezi sa pandemijom virusa COVID–19 do početka konferencije i ponašaćemo se u skladu sa preporukama svjetske zdravstvene organizacije.

3. Kakva su pravila ukoliko ne mogu fizički prisustvovati događaju?

Budući da iz godine u godinu bilježimo veliki broj posjetilaca, i ove godine ćemo nastojati da velikom broju ljudi pružimo mogućnost učešća. Zahvaljujući sistemu komunikacije i kolaboracije obezbijedićemo online praćenje konferencije za sve one koji su dobili pozivnicu.

Ukoliko ste dobili pozivnicu,
imate mogućnost promijeniti način učešća na svojoj pozivnici do 24 časa prije početka događaja. Ukoliko se vaši planovi promijene, pozivnicu možete da proslijedite nekom drugom kome je program potreban za unaprijeđenje poslovnih vještina. Za sve ovo, potrebno je da pošaljete e-mail na: events@lanaco.com

Svi posjetioci koji dobiju pozivnicu, besplatno učestvuju na događaju.

4. Koji su planovi ukoliko pandemija virusa COVID-19 i dalje bude prisutna u zemlji i svijetu?

Svakodnevno pratimo situaciju, te ćemo reagovati u skladu sa njom. Ponašaćemo se u skladu sa svim preporukama nadležnih organa, zdravlje svih nas je na prvom mjestu. Ukoliko stanje u vezi sa COVID-19 bude loše, organizovaćemo online događaj i niz vebinara, kako bi aktuelni sadržaj sa konferencije vam bio dostupan.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se timu za podršku na: events@lanaco.com

pozivamo Vas na

Tech Hosted by LANACO

Jedinstven spoj između stručnjaka iz IT svijeta i njihovih klijenata. Ovo je jedinstvena prilika da uživo razmjene iskustva na panel diskusijama, okruglim stolovima i prezentacijama. Tech Hosted by LANACO, most između struke i zadovoljstva.

Partneri 2022

Naši partneri su kompanije koje prepoznaju važnost ovakvih događaja i pružaju im podršku.

Prijatelji konferencije:

Generalni medijski pokrovitelji:

Medijski prijatelji: