Naša Priča

Svjetski lideri IT industrije na jednom mjestu

Upoznajte

Tech Hosted by LANACO

Tech Hosted by LANACO konferencija ima za cilj da vodeće i svjetske lidere u IT industriji okupi na jednom mjestu, kako bi prezentovali svoje planove za budućnost i približili svoje usluge i proizvode krajnjim korisnicima. Kompanija LANACO zajedno sa svojim vendorima i partnerima ima misiju, da ova konferencija postane tradicija u kalendarima stručnjaka i ljudima koji rade u IT sektorima, istražuju IT industriju i u fokusu su im inovacije koje će im poboljšati svakodnevni rad i potrebe.

Postati tradicija

LANACO kao društvena odgovorna kompanija ima za cilj da ovakve konferencije postanu tradicionalne, da svaki put imamo sve više učesnika i partnera, koji će pomoći svima nama da bolje upoznamo svijet u kojem poslujemo.

Sve više učesnika

Ponosni smo na činjenicu da Tech Hosted by LANACO konferenciji svake godine prisustvuje veći broj učesnika. Čvrsto vjerujemo da će i ovogodišnje izdanje konferencije okupiti IT stručnjake i posjetioce iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona.

Tehnološki centar

Konferencija se održava u Tehnološkom centru LANACO kompanije, u našoj pametnoj zgradi u Poslovnoj zoni Incel Banja Luka.

pozivamo Vas na

TechHosted by LANACO

Jedinstven spoj između stručnjaka iz IT svijeta i njihovih klijenata. Ovo je jedinstvena prilika da uživo razmjene iskustva na panel diskusijama, okruglim stolovima i prezentacijama. TechHosted by LANACO, most između struke i zadovoljstva.

Partneri 2022

Naši partneri su kompanije koje prepoznaju važnost ovakvih događaja i pružaju im podršku.

Prijatelji konferencije:

Generalni medijski pokrovitelji:

Medijski prijatelji: