Agenda Zatražite prezentacije Prijavi se na workshop Tlocrt prostora Pišite nam

Poveži se
s vrhunskim stručnjacima.

09-11. Oktobar Banja Luka

0911. okt*bAr
Banja_Luka
Dana
:
Sati
:
Minuta
Lanaco entrance svg image

Kroz skoro deceniju TechHosted okupio je stručnjake iz gotovo svih oblasti IT industrije, zbog čega je postao snažna platforma za poslovnu komunikaciju.

Nudeći odličnu priliku za izgradnju vaše profesionalne mreže, razmjenu znanja i ideja, TechHosted okuplja:

Ekspertiza
kakvu trebate

Ekspertiza
kakvu_trebate

Na predavanjima, panel diskusijama i radionicama, predstavnici globalnih kompanija i keynote govornici, pružiće vam tehnička i iskustvena znanja i predstaviti najnaprednija rješenja, alate i tehnologije koji mogu uticati kojom brzinom napredujete kao organizacija i krećete se prema željenom uspjehu

o TechHosted konferenciji rekli su

Daniel Kostadinović Muehlbauer

Kao jedna on najvećih IT kompanija Lanaco i TechHosted konferencija sa sigurnošću obogaćuju IKT biznis scenu u BIH. Organizacija konferencije je na visokom nivou, sa iskusnim i zanimljivim predavačima i moderatorima. Svakako već pratite trendove i nove tehnologije, tako da je konferencija već na visokom nivou.

Slobodan M. Dragičević, dipl. ing. Privredna komora Republike Srpske Rukovodilac IT Centra PKRS i glavni projektant Sekretar granskog udruženja za IKT tehnologije

Tech Hosted konferencija je veoma značajna za stručnjake koji se bave informaciono-komunikacionim tehnologijama u kompanijama i institucijama u zemlji jer je to događaj koji pomno prati trendove. Konferencija stručnjacima daje posebnu stručnu i vrhunsku ekspertizu svjetskih vendora kao glavnih aktera na poljima planiranja, primjene i implementacije savremenih rješenja i budućih stručnih i komercijalnih tendencija u ICT sektoru. Ujedno, ovo je mjesto za povezivanje i razmjenu iskustava učesnika, stručnjaka i predstavnika vrhunskih ICT kompanija i po tome je Tech Hosted konferencija jedinstvena na našem prostoru. Najznačajnija vrijednost ove konferencije leži i u konceptu Konferencije čija agenda uključuje animiranje studenata i mladih osoba usmjereno opštoj društvenoj koristi i korporativnoj odgovornosti kompanije Lanaco.

Srdjan Bjelić Mtel a.d. Banja Luka

Dolazim na Tech Hosted, zadnjih nekoliko godina. Ovaj segment promocije IKT rjesenja, jedan je od najreprezentativnijih druženja, učenja i ostvarivanja konekcija u BIH. Prisustvovao sam raznim sličnim skupovima u regiji i Evropi, mogu konstatovati da je organizaciono na nivou evropskih IKT skupova.

Boris Kovačić Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH

Profesionalno organizovano, sa lijepim ambijentom i ljubaznim domaćinima. Lanaco je jedna od kompanija u BiH koja prati svjetske trendove i prezentuje nove trendove domaćem tržištu.

Naši Partneri 2023

lenovofortinethp-enterprisehpe-aruba-networkingcisco-partnercloudflareveeamvmwareoraclekasperskygroup-ibdatatekdell

Prijatelji konferencije

delldelldelldelldelldelldelldell

Medijski prijatelji

delldelldelldelldelldelldelldelldell

X TIMES
GREATER